Hiába ott a kincs, ahol egészség nincs


Tisztelt Szülők!
Intézményünk az előző tanévben sikeresen pályázott a TÁMOP 3.1.4B „Az iskola közös ügyünk” projektjében. Ennek keretében került sor az egészségnevelési projektnapunk megszervezésére „Hiába ott a kincs, ahol egészség nincs” címmel szülők, nagyszülők, civil, és társadalmi szervezetek bevonásával.
A fenntarthatóvá válás egyik eszköze a programban érintett iskolák közösségeinek élmény alapú megerősítése. Ezért országosan húsz, a közösségépítés folytatására nyitott, a Partnerség programban érintett iskolában civil, szakmai szereplők által biztosított, sport általi nevelésre építő rendezvényt szervez a KLIK Fejlesztési és projektigazgatósága. Cél a szülő-diák-tantestületi együttműködés, azaz az iskolai közösség megerősítése.
Az a megtiszteltetés érte iskolánkat, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megyében a mi intézményünk került kiválasztásra.
A sportprogramok a Szolnok Városi Sportcentrum közreműködésével valósulnak meg, 14 helyszínen, élményszerű mozgásos feladatokkal.
A rendezvény tanítás nélküli napot igényel. Olyan időpontot kellett találnunk, amely a sportcentrumnak is megfelelő volt.

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy ezért a szeptember 25-ére tervezett tanítás nélküli munkanap átkerült október 02-ára.

Egyben szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket ezen a napon 10-16 óráig megrendezésre kerülő alábbi sportprogramokra:

1. Íjászat
2. Lövészet
3. Népi Játék: csirkefogó, horgászat, óriás teke, patkótartás, védem a váram, célbadobó 1.,
célbadobó 2.
4. Sporttér: röplabda, frizbi, lábtenisz, gördülő játékok, tollas
5. Mediball
6. Kerékpáros ügyességi
7. Szumó
8. Labdarúgás
9. Asztali ügyességi
10. Nordic Walking
11. Toldi-Kondi
12. Kézilabda
13. Ergométer
14. Célbarúgó kapu légváras

Tiszavárkony, 2015. 09. 21.

Balogné Csík Terézia
intézményvezető

Facebook: