Kérdőív szülők részére


Tisztelt Szülők!

A következő négy évben a nyár folyamán a Tiszaliget élménysziget tábor az EFOP – 1.2.12/2017-00002 projekt keretében bentlakásos térítésmentes táborokat szervez diákok számára pedagógus felügyelettel.
Táboraink programkínálatát a megkérdezett pedagógusok, a gyermekek, a szülők igényei és véleménye alapján és az élménypedagógia szakmai szempontjai szerint alakítjuk ki. A tábori programok összeállításában figyelembe vesszük a korosztályi különbségeket, az adott korosztály érdeklődését, valamint a résztvevők élethelyzetét.
Tervezett táborozási programjaink biztosítják a tanulók cselekvő módon való részvételét, előtérbe állítva tevékenységüket, önállóságukat, kezdeményezéseiket, probléma megoldásaikat, mindezt lehetőleg játékos formában.
A programkínálat folyamatos igényekhez igazítását, bővítését, a gyerekekkel sokoldalúan foglalkozni képes pedagógusok képzését, gyakornokok, önkéntesek, szülők bevonását is megvalósítjuk.
Tisztelettel kérjük, hogy kérdőívünk kitöltésével járuljon hozzá a tábori program alakításához, illetve a diákok és szülők igényeinek megismeréséhez.
A kérdőívek elektronikusan tölthetők ki, a következő felületen:
https://drive.google.com/open?id=1hWfr26JwwOdEQqms6p0TmgEtNDU0ydTimeF2xy...
Amennyiben e-mailban kívánják visszaküldeni, akkor a kitöltést követően a következő mail címre küldjék vissza: kerdoiv@elmenysziget-szolnok.hu
Amennyiben csak papír alapon tudják kitölteni, úgy kérjük, hogy a következő címre küldjék meg postai úton: 5000 Szolnok-Tiszaliget, Pf.:178.

Köszönjük közreműködését! Bízunk benne, hogy táboraink a gyermekek számára élményt fognak nyújtani!

Tisztelettel és köszönettel: Táborszervezők

Facebook: